SWUPS

SWUPS

395,00 DKK


Bogen udkommer her hos Hauzfrau medio Marts 2024.

Køb bogen nu og få et signeret eksemplar ved bogudgivelsen.

Jane Holmstrup er vært ved bogudgivelsen, hvor du kan opleve både Jane og hendes mand Per Cussion med en fælles introduktion til Swups.

Jane og Per - ægtepar og makkerpar

Jane og Per er både ægtepar og makkerpar og deler deres glæde ved at leve sundt og godt hver dag, med hverdagsrytmer der både kan svinge og være helt rytmiske - og som har Pausen i fokus som det magiske og helt uundværlige krydderi.

Både helt korte, usynlige pauser hver dag, og de helt store pauser i livet har betydning for, at vi kan mærke en naturlig glæde og begejstring.

Jane og Per´s fælles værtskab på Hauzfrau´s Sykursus Ferier i Toscana, og deres Elsker Saunagus projekt, har lært dem hvad et godt makkerpar formår at skabe af tryghed og livsmod hos deres gæster, når de sammen oplever en pause med håndarbejde, naturens skønhed og eventyrlyst.

Sammen udvikler Jane og Per deres ægteskab og deres trivsel, ved at gøre dét der står i bogen, og ser hvordan livet hele tiden åbner nye muligheder for at træffe bedre beslutninger om den fremtid de drømmer om.


Lagerstatus: På lager
stk.

Swups - skønne vaner til hjerne, hjerte og mave

Bogen har været skrevet i mit hjerte i flere år og er nu blevet "fremkaldt" - meget for min egen skyld , men måske kunne DU også blive nysgerrig på den - alt hvad der står i den her bog kan alle benytte - alt er i øjenhøjde, uden investeringer i dyrt grej og ganske ukompliceret - lige til at "spise" Bogen indeholder både opskrifter, øvelser til bedre trivsel, forkælelses tips, egenomsorg og nyttig viden til en dejlig hverdag.