SYKURSUS FERIE

Forkæl dig selv med en Hauzfrau sykursus ferie i Provence eller i Toscana.

Har du lyst til at finde eller genfinde glæden ved kjolesyning, kan du komme med Hauzfrau på en hel uges ferie ophold og blive forkælet.
Her kombinerer du din ferie med kjolesyning efter personlige mønstre, og en oplevelse af at være dedikeret 100 % til din kreativitet i en hel uge.
Hauzfrau er lige ved din side hele ugen med sin ekspertise, inspiration og hendes høje humør.
Sykurset er både for begyndere og øvede.
 


{{amount}}

Tag med på sykursus ferie og oplev hvordan glæden ved din kreativitet blomstrer op i løbet af ugen i selskab med Hauzfrau.

På sykurset arbejder vi intensivt med dine interesser for kjolesyning, og dine personlige grundmønstre til kjole, nederdel, bluse og bukser.

Når vi holder fri er der tid til afslapning og til at nyde den lokale egn, og ikke mindst egnsretterne, som vi får serveret hele ugen.

Den gode stemning er i højsæde hele tiden og skaber de bedste rammer for at din kreativitet kan folde sig ud, til inspiration for dig selv og de andre skønne kvinder, der har valgt at tage med Hauzfrau på sykursus ferie for at finde eller genfinde glæden ved kjolesyning.
Kom hjem med kufferten fuld af nye kjoler som du selv har syet, og sjælen fyldt af dejlige minder fra egnen og dine nye bekendtskaber af andre skønne kvinder, der også finder livsglæde og nydelse ved kjolesyning i godt selskab.