SYKURSUS

Hauzfraus kjolesynings kurser handler om at opleve glæden ved at sy sine egne kjoler efter personlige mønstre.
Her finder du alle Hauzfraus kjolesynings kursus datoer.

Hauzfrau er kendt for sit høje humør og sin evne til at finde de bedste løsninger for hver enkel kursusdeltager.

Derfor er der altid begrænsede pladser på kjolesynings holdene, så alle deltagere kan opleve at blive forkælet med det, som er vigtigt for den enkelte.

Jane Holmstrup er die Hauzfrau, og hun underviser i syning på alle niveauer, både for dig som er begynder i syning og for dig som har stor erfaring med kjolesyning, men som har brug for at genfinde glæden ved din kreativitet igen.

Det personlige snitmønster er altid en af forudsætningerne for et godt resultat, og derfor får du altid dit helt eget personlige mønster på et sykursus hos Hauzfrau.

NYT: Klub Hauzfrau ...

følg Janes fire video serier om Tips & Tricks, Inspiration, Mønster & Pasform, og ikke mindst Hauzfrau På Tur, hvor du kommer med Jane på store og små rejse eventyr med højt humør

preload spinner

Hauzfraus sykurser er både kjolesyning for begyndere og for øvede som har lyst til at sy.

Du lærer at sy kjoler efter personligt mønster, som du får udleveret og kan tage med hjem til dit næste syprojekt.
Hauzfraus sykurser har både fokus på kjolesyning og syning af nederdele eller bluser.

Du kan også vælge et sykursus med fokus på detaljer som kraver, udskæringer, manchetter, lommer, lukninger eller tittekanter, hvis du har brug for at få frisket hukommelse op eller bare har lyst til at genfinde glæden ved kjolesyningen igen.

 

Find syglæden med Klub Hauzfraus fire video serier om Tips & Tricks, Inspiration, Mønster & Pasform, og ikke mindst Hauzfrau På Tur, hvor Jane tager dig med på store og små rejseeventyr.