FOREDRAG & WORKSHOPS

Hvor Er Gavebordet? - en foredragsfest om alt det der venter dig

Jane og Per er ægtepar og makkerpar - og værter ved denne festlige aften, hvor du er midtpunkt, og skal fejres med gaver, taler og føde til fremtiden, så du kan boble af glæde og livsmod på alt der venter dig.

 

“Swups  - skønne vaner for hjerne, hjerte og mave”

Hauzfrau har i marts `24 udgivet sin første bog af samme navn og vil i foredraget fortælle om flere af bogens elementer.

En billedskøn bog til hjælp for dig, der gerne på kærlig vis vil fylde din dag med positive tips og opskrifter til den skønneste hverdag.

“De bedste fester starter og slutter i køkkenet” 

 

Craft Psykologi - håndarbejde og håndværk hver dag…

“Håndarbejde og håndværk er kilden til livskvalitet og fremmer vores trivsel til et længere og sundere liv…”

Sådan har det altid været… vi har nok bare ikke altid set på det med samme interesse, som vi gør i disse år…

Håndarbejde og Håndværk skal være en vigtig del af vores hverdag - det er med til at forebygge stress - det er med til at få øje på de positive lysglimt og derved fokusere på positive emotioner for at skabe balance og det giver plads til en daglig pause - både i hjernen og hjertet.
 

preload spinner

Die Hauzfrau tilbyder sit spritnye foredrag… 

“Swups  - skønne vaner for hjerne, hjerte og mave”

Hauzfrau har i marts `24 udgivet sin første bog af samme navn og vil i foredraget fortælle om flere af bogens elementer.

 

En billedskøn bog til hjælp for dig, der gerne på kærlig vis vil fylde din dag med positive tips og opskrifter til den skønneste hverdag.

Swups er fyldt med lækre måltider – lette øvelser i naturen og nye vaner til at finde ro i dig selv. 

 

Hauzfrau vil gennem dette muntre foredrag vise vejen til hvordan du kan få øje på de magiske lysglimt og hvordan du kan bruge håndarbejde og håndværk til bedre trivsel og glæde hver dag.

Lysglimt er alle de små og store mirakler vi omgiver os med hver dag – hvis vi vil se dem.

Lysglimt kan du bruge til af løfte din energi og skifte energi – både fysisk og mentalt – det er nemlig noget du selv kan gøre – til gavn for dig og for din omverden.

 

Foredraget er inspiration til at lære dig at stå stærkt i dit eget lys, huske dig på at bruge naturen til at finde ro, og minde dig om at samle på fællesskaber og bruge din kreative evner hver dag til gavn for hjerne og hjerte.

 

Craft Workshop

Craft Psykologi er én af Jane Holmstrups ekspertiser, som hun er certificeret i hos Anne Kirketerp.

Die Hauzfrau afholder workshop, hvor du nørkler med garn og små overskuelige kreationer, mens du bliver klogere på hvorfor håndarbejde og håndværk føles så godt, og hvor sundt det er for dit velbefindende.

 

Hvor Er Gavebordet?

“Hvor Er Gavebordet?” er ikke længere bare noget vi siger når vi ankommer til festen, det er også titlen på Jane Holmstrup og hendes mand Per Cussion Rasmussen´s foredragsfest, hvor de deler ud af alle de gaver de selv har fået på deres vej som ægtepar og makkerpar.

Som buddies elsker de at skabe nye formater - nu også ved at forme deres fælles foredrag som en fest, med dig som midtpunkt, hvor de to værter søger for at festen både bliver sjov og underholdende med musik, anekdoter, glimmertaler og noget at tænke over.

De har også inviteret fremtiden, som du kommer til at kigge lige i øjnene, og der bliver også mulighed for at byde din sjæl op til kinddans, mens du sidder og nyder festen.