Swups - skønne vaner for hjerne, hjerte og mave

Swups

Skønne vaner for hjerne, hjerte og mave

En bog til dig, der søger inspiration til en sund, sjov, skøn og kærlig hverdag.

 

 

”De bedste fester starter og slutter i køkkenet” 

Side for side vil jeg forsøge at inspirere dig til at se så mange lysglimt på din vej – og gøre din hverdag til en fest, fyldt med gode oplevelser og lækre opskrifter. 

Jane Holmstrup - die Hauzfrau

 

KØB SWUPS her...

Jane og Per - ægtepar og makkerpar

Jane og Per er både ægtepar og makkerpar og deler deres glæde ved at leve sundt og godt hver dag, med hverdagsrytmer der både kan svinge og være helt rytmiske - og som har Pausen i fokus som det magiske og helt uundværlige krydderi.

Både helt korte, usynlige pauser hver dag, og de helt store pauser i livet har betydning for, at vi kan mærke en naturlig glæde og begejstring.

Jane og Per´s fælles værtskab på Hauzfrau´s Sykursus Ferier i Toscana, og deres Elsker Saunagus projekt, har lært dem hvad et godt makkerpar formår at skabe af tryghed og livsmod hos deres gæster, når de sammen oplever en pause med håndarbejde, naturens skønhed og eventyrlyst.

Sammen udvikler Jane og Per deres ægteskab og deres trivsel, ved at gøre dét der står i bogen, og ser hvordan livet hele tiden åbner nye muligheder for at træffe bedre beslutninger om den fremtid de drømmer om.

Lidt af de 187 sider Swups..