Skal der virkelig så meget knald på farverne og så mange blomster?

oprettet d. under Hauzfrau Retro Design

Ja, det skal der!
Og når mine kunder hvisker spørgsmålet i mit øre, bliver jeg i endnu bedre humør. For så har jeg opnået det, jeg ville – at være synlig i landskabet! Det er alt for nemt at være usynlig og at gå i ét med tapetet! Og hvem har lyst til det?
 
En Hauzfrau model vækker opmærksomhed!
Mit univers med kreative kjolerskønne nederdele, sjove stoffer, finurlige bånd og knapper og småfjollede idéer får kinderne til at blusse og hjertet til at danse hos dem, der ser, og dem der bærer.
 
Jeg elsker sort med et stærkt modspil. Knaldsaftige farver i alle skalaer tænder lys, lyst og livsenergi og gør en forskel på en gråvejrsdag eller to. Vi skal jo nok regne med, at de følger lige i hælene på den skønne danske sommer.Jeg er vild med mit liv med Hauzfrau og med at boltre mig i indfald, udfald og umuligheder, som jeg kan finde vej igennem. Hauzfrau er mig, og jeg er Hauzfrau, og vi er kommet for at blive.
 
Hauzfrau har opmærksomhedsgaranti!
Lad os sammen blive synlige med blomster, knald og spas.
 
Die Hauzfrau, Jane Holmstrup

Follow my blog with Bloglovin


Kommentar(er) 1

  • Lone Schrøder
    Lone Schrøder

    Hvad med navnet :Appelone eller Nelli Britta

    Svar

Skriv din kommentar