Underkjoler og ankelsokker

oprettet d. under HAUZFRAU Styling

Tjubang - den her historie MÅ jeg bare af med...

NU 

For jeg ser stadig billederne for mig...

Læn dig tilbage med din kop kaffe og mærk efter, når du læser følgende beretning fra min fantastiske hverdag...

For nylig havde jeg 10 skønne kvinder på besøg i mit Show Room. 

"Damerne" havde booket et Hauzfrau Styling arrangement hos mig en torsdag aften - de var en flok kolleger, som skulle have en social oplevelse sammen og havde hørt om Hauzfrau`s mange muligheder og da dum da dum... arrangementet kom i bogen og der var som sædvanligt denne aften stillet an med bobler, snacks og lidt ekstra halløj, så der var til alle smagsløg...

Klokken blev 19 og de første gæster ankom - jeg byder alle velkommen èn efter èn og allerede her spotter jeg aftenens personligheder ( og det er altså her at dramaet altid starter )

Jeg møder hende der har booket arrangementet... tydeligvis liiidt spændt på, om det hele nu går, som det skal - kan hun nu leve op til kollegernes forventninger... Og kan hende Hauzfrau overhovedet levere varen...

Så møder jeg de 3 slyngveninder, som helt klart er meget forventningsfulde og liiiidt på vagt overfor hende "Pippi Langstrømpe" (altså mig) - der byder velkommen med liiiidt overdreven entusiasme -liiidt vel rigelig frisk - altså i deres ører...

Så kommer bogholderen i firmaet - hun er med, fordi der jo er en go`ide i at deltage i sociale arrangementer - men ser ikke helt så begejstret ud... har lidt stram nedadmund...

Så er der de 3 sælgere - friske og med gå-på-mod - og med           " hvad mon vi skal opleve af sjove ting i aften" attitude...

Og så er der de 2 forsigtige, som allerhelst var blevet hjemme...

Jow Jow - holdet er sat...

Og jeg har ingen fordomme - jeg ser bare det jeg ser...

Og det er fantastisk - vi er SÅ forskellige og det er her, at min opgave begynder

And I LOVE it

Alle blir` bænket og den skønne rundtur i Hauzfrau karussellen starter...

Boblerne blir` skænket - stemningen stiger - "Fruen her" folder sig ud i fortællinger om Stil og Tendenser, om vores kroppe`sumuligheder og Hauzfrau`s muligheder og om hva`fa`en det hele drejer sig om...

Og hva`drejer det sig om ?

Det drejer sig dælendyleme om at slippe taget lidt 

Elske den krop vi nu har fået og så sørge for at gi`den gas på farverne og loos`n lidt op - turde tørre...

Og jeg nagler dem HVER gang...

Festen kan begynde...

Jeg inviterer simpelthen de damer ind i en tidsbobbel ...

Alle mine Yvonnehatte, alle mine mærkværdige smykker og sko og alle mine farverige kreationer ligger foran deres fødder - lige til at plukke af og prøve af...

Jeg har for længst spottet, hvem der skal lægge ud...

De 3 sælgere kommer under min kyndige vejledning med det samme, og de er bare klar til ballade - skal prøve det hele med det samme - spæner rundt i lokalet i undertøj og ankelsokletter (du kender godt dem, der lissom har strammet hele dagen og nu efterlader et runkent bånd rundt om de let hævede ankler) og de ænser ikke deres generthed...

De 3 er ikke til at stoppe og klarer selv opgaven  - sætter sågar både "arrangøren", "bogholderen" og "de 3 slyngveninder" i sving...

Det kører

Og det er her, at jeg skal have de 2 forsigtige piger igang - prøver mig frem med empati og indføling og før jeg ved af det, har de overgivet sig - fortæller mig om alle de småskavanker, de har på deres kroppe, og hvor skide svært det er at finde noget tøj der passer, og hvor lidt de orker at gå i forretninger og hvor små prøverummene er og hvor meget de sveder og om hvor irriterende nogle ekspedienter kan være og hvad de i virkeligheden drømmer om, men aldrig kan finde... Og jeg får lyst til at kramme dem - og gør det så - og det er så dejligt forløsende...

Same story....

Og jeg fortæller om min krop og viser gerne mine bøffellår frem og fortæller om min evigt oppustede aften mave og om hvordan hulen, jeg må jonglere med mine kjoler for at få det ypperste frem...

Og det er her, at det hele blir`en knaldgod aften

Pludselig folder scenariet sig ud 

Alle har endelig givet op

Altså givet op på at holde facaden - damerne kaster sig hovedkulds ud i at prøve noget tøj, de aldrig nogensinde troede de skulle prøve - nogen "skruer" sig ned i alt for små størrelser, men skide være med det - den skal dælme ses på nu...

Og de klasker sig på lårene af grin, når de godt kan se, at det ikke liiige var modellen - de krammer hinanden, når de faktisk opdager, at grøn var utrolig smukt til hende der altid går i sort - de roooser hinanden for at være modige og gå rundt med orange hat og solbriller - selv bogholderen viser sig selvfølgelig at være den modigste af alle...

Rummet fyldes af knald dejlige damer i undertøj - let svedige over at suse rundt i stativerne - lidt røde i kinderne over alle de nye prøvelser - og med smilerynker i hele ansigtet over deres kollegers begejstrede tilråb - " Jo prøv den der... du skal prøve noget nyt, Inge - det er nu du har chancen..."

Og tænk sig - alle har for et øjeblik glemt deres snak om cellulitis, deres ar efter kejsersnit, deres begyndende åreknuder, deres mormorarme, deres lidt for utrænede rumpet eller den begyndende nakkepukkel... 

Og tiden står stille sådan en aften og jeg er lykkelig...

Og kan du også mærke det lige nu ?

Livet skal leves med fuld knald hver dag...

Og du kan med lethed få en bid af det hos mig...

Book et Hauzfrau Styling Arrangement
Læs mere her https://www.hauzfrau.dk/hauzfrau-styling/

Kh Jane

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar