Kjoler i Toscana - Sykursus Ferie 18 - 25 juni 2022 Udsolgt

Kjoler i Toscana - Sykursus Ferie 18 - 25 juni 2022 Udsolgt

3.000,00 DKK


Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Kjoler i Toscana 18 - 25 juni 2022

Samlet kursuspris kr. 10900,-

Et Hauzfrau sykursus i Toscana, Italien – kreativ fordybelse og ferie på samme tid.

Hauzfrau tilbyder en helt unik oplevelse, hvor du hiver stikket ud i 7 dage, rejser sydpå til det skønne Toscana og bliver indkvarteret i det skønne Podere Oasi 

- et stort karakteristisk stenbondehus med privat swimmingpool, inddelt i tre lejligheder med herlige værelser, beliggende i den mest pragtfulde panoramiske natur i bakkerne mellem Lucca og Pistoia med udsigt over vinmarker og olivenlunde.  

Podere Oasi ligger 15 km. Fra Lucca og 50 km fra Pisa Lufthavn.

Hele kurset er tilrettelagt med smidighed, således at du både får intensiv sy undervisning og ro og fred til fordybelse alle dage i skøn natur eller ved den fantastiske pool med udsigt ud over det skønne landskab.

Kurset indeholder også tur på lokale markeder, middag i skøn bjerglandsby, vinsmagning, tur til Lucca og der er mulighed for herlige vandreture i bjergene.

Opholdet er incl. alle måltider, serveret på stedet og hjemmelavet af de bedste lokale råvarer. Hauzfrau´s favoritkok er med og serverer samtlige måltider for os.

                                               .

Jeg kan love dig, at du på selve sy-kurset får:

  • Mod på at sy af hjertens lyst. Jeg underviser på en afslappet, humoristisk og energisk måde, hvor du ikke kommer til at sidde fast midt i processen.
  • Hele 6 personlige grundmønstre til kjole, nederdel, bluse og bukser. Alle mønstre tager hensyn til lige netop din krop - med alle de skønheder den indeholder.
  • Nærvær og ærlighed i samtlige 30 timers undervisning.
  • Hjælp til stofvalg, klipning, syning, detaljer og tilretning
  • Færdigt tilrettet mønster til at tage med hjem.
  • Optegninger til kraver og udskæringer, som er lige til at kombinere på dine grundmønstre samt diverse syteknikker, som du får brug for underves.
  • Mulighed for at få fragtet din egen symaskine til Podere Oasi med Hauzfrau´s rejseservice :)

Kurset er for ALLE – uanset om du er øvet eller aldrig har rørt ved en symaskine.

Max. 8 deltagere – dette giver ro og opmærksomhed til den enkelte kursist.

Du kan medbringe din symaskine, hvis du har en, eller du kan benytte en af mine symaskiner og overlockere. Jeg medbringer al teknisk grej, som du får brug for. Yderligere praktisk info kommer på mail forud for kurset.

Læs om hele turen https://www.hauzfrau.dk/kjoler-i-toscana/