Cool Craft - 4 Funky Dage med Håndarbejde 9  - 12 oktober 2023 (depositum) Udsolgt

Cool Craft - 4 Funky Dage med Håndarbejde 9 - 12 oktober 2023 (depositum) Udsolgt

4.000,00 DKK


Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Cool Craft - 4 funky dage med håndarbejde

4 skønne dage i Kerteminde  i selskab med en håndfuld inspirerende og kreative undervisere og Jane Holmstrup og hendes gode humør...

What´s Not to Like...

Hauzfrau tilbyder en helt unik oplevelse, hvor du hiver stikket ud i 4 dage – tager til Kerteminde og bliver indkvarteret på det smukke Hotel Skovpavillionen midt i skoven og tæt på stranden.

Hele kurset er tilrettelagt med smidighed, således at du både får undervisning i syning, collage og broderi - det hele krydret med foredrag, morgendyp i havet, yoga og afspænding - tid og fred til fordybelse alle 4 dage i den smukke by. Hotel Skovpavillionen ligger 10 minutters gang fra de hyggelige gader i Kerteminde – og tæt på stranden, hvis du drømmer om en dukkert i det friske vand eller en dejlig gåtur i det smukke skovområde.

Opholdet er incl. overnatning i lækkert enkeltværelse og alle måltider, serveret på stedet og hjemmelavet af de bedste lokale råvarer.

Max. 10 deltagere – dette giver ro og opmærksomhed til den enkelte kursist. Dog er foredraget onsdag aften et åbent arrangement.

Du kan medbringe din symaskine, hvis du har en, eller du kan benytte en af mine symaskiner og overlockere. Vi medbringer al teknisk grej, som du får brug for. Yderligere praktisk info kommer på mail forud for kurset.

Læs om hele kurset lige

HER

Samlet pris 7990,-