Det var MIN dag

oprettet d. under Styling , iStyling

Det var MIN dag
 

iStyling er mit nye tilbud med 100 % forkælelse af dig, og hvor vi sammen finder din stil.

Og sådan en dag havde jeg for nylig med den sødeste kunde i mit Show Room på Havnen i Odense.
 

Helle, - skøn kvinde på 40 år

Helle trængte til en tur i Hauzfrau Karussellen, - for oplevelsens skyld og fordi hun trængte til at blive boostet lidt i sit tøjvalg, og genfinde hendes lyst til at starte dagen med fornyet energi.
 
Helle havde taget en god veninde med. Det kan være super hyggeligt at have sin sjæleven med, - én man er tryg ved, når man nu skal udfordres lidt på smag og personlighed. Og det er der plads til hos Hauzfrau. 

Frokost og favoritter

Bordet var dækket i bedste Hauzfrau stil til en dejlig frokost, hvor vi fik talte os varme på Helle`s liv og ønsker. Vi fik snakket om hendes favoritter i hendes klædeskab og især om hvad det altid ender op med på en onsdag, - sådan som det sker for os alle sammen. Men vi fik også snakket om hendes drømme og om alt det der faktisk uhyre nemt kan lade sig gøre ved meget små tricks, - Og det er her Hauzfrau fruen træder i karakter.

Krop og kollektion

På stængerne hang jo naturligvis en helt ny stribe Hauzfrau modeller fra det aktuelle efterår. I kombination med Helle`s egne sko og jakker, som hun havde medbragt, lærte jeg Helle at kombinere hendes egne modeller med Hauzfrau.
Sammen fandt vi frem til hendes stil, - som hun jo havde masser af, - men vi fandt faktisk også hendes TALJE frem…
 

Taljen smutter for os alle…

Ja,- det sker faktisk at taljen smutter fra os – især efter nogle børn eller nogle år med lidt for god mad, - der sker i hvert fald det, at det bliver så superbehageligt at gå med lidt løsere gevandter. Det er mega behageligt, - men ikke altid flatterende for vores kvindekroppe.
Der er sgu ikke noget bedre end hvis taljen får lov at dele vores mageløse krop en smule op. Og hvis du tror du ikke har talje, så garanterer jeg dig at Hauzfrau nok skal få øje på den - OG det var liiige det Helle oplevede.

Faktisk så faldt Helle for den kjole jeg selv havde på den dag… Og vupti så måtte fruen her smide kjolen, så Helle kunne prøve…
Og det var det, - kjolen var perfekt!

Helle`s øjne strålede, hun var taljeret på de perfekte steder. Hun havde både kant og karakter, hendes skuldre rettede sig, brystet skød frem, - og veninden storsmilede.

Der var ingen tvivl, - vi havde set lyset… 

Volvo, Kaffe og Coiffure

I bedste Hauzfrau stil gik turen i den retro blå Volvo (fruens private køretøj) mod Vision Coiffure. De dygtige frisører tog sig kærligt af hår og ansigt, lagde make up og fandt frem til netop den frisure, som både passede til kjolen og skubbede lidt til Helle`s normale måde at sætte sit hår på. Det skulle sparke lidt mere…
Helle fik kaffe og en kærlig make over, hvor hun var i centrum og hvor vi andre hyggede os med at se, hvor fint frisørerne fra Vision respekterede Helle`s personlighed og hendes look, så hun kunne være i det. 

Accessoires og poserende øjeblikke

Tilbage til Hauzfrau Show Room og få kjolen på. Vi fandt tilbehør og sko og Helle var nu klar til at møde Kim, som er vores husfotograf, - en rigtig rar fyr, der kan sit kram. Det hele foregik i rolige rammer, og Helle poserede fra første øjeblik, - ja, hun var nærmest i sit rette element foran kameraet!
Faktisk en meget rørende oplevelse for os alle, - vi havde simpelthen ramt Spot On.


Efter mange krammere drog Helle afsted med kjole, fantastisk hår, tilbehør, varmt hjerte og udsigt til knaldgode portrætfotos
– og ikke mindst TALJE og udstråling...


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar