Hausfrau med Z eller S

oprettet d. under Hauzfrau Retro Design

Hvorfor Hauzfrau med "Z" og ikke hausfrau med "S"

Det er ofte den lille detalje, der gør den store forskel, når vi skal vælge.

Da jeg skulle vælge navn til mit tøjmærke, skulle det være et navn, som kunne repræsentere nederdelene og kjolernes retro stil, og samtidig formidle det markante farverige udtryk, som kendetegner mit design.
Vigtigst af alt, skulle navnet have charme og skulle kunne bære sjælen i tøjet, som for mig er humoren og dens evne til, at give bæreren af kjolen eller nederdelen en anerkendende opmærksomhed, og blive omdrejningspunkt eller åbning for en god snak. 

 
  

Foto: Hauzfrau nederdele og kjoler fra tidligere kollektioner. Model: Natali Vallespir Sand. Fotograf: Karen Relster

Jeg forelskede mig i hausfrau, fordi det er slagfærdigt, og har indbygget en underforstået humor i det danske sprog.
Samtidig er det tysk og kendes i øvrigt også internationalt. 
Jeg tænkte naturligvis hausfrau som man siger det, men efter lidt google research, blev jeg også klar over, at mange andre bruger hausfrau som brand, og jeg måtte finde en måde at skille mig ud fra alle andre. 
Z har altid været brugt meget i undergrunds kulturen i bla. graffiti tags og bruges idag mere udbredt og i mange andre sammenhænge.
Tags inden for graffiti street art handler om, at sætte sit unikke fingeraftryk, hvor man har været og dermed blive synlig på sin egen måde. 

Hausfrau blev til Hauzfrau... hauZfrau was here :-)

Die Hauzfrau, Jane Holmstrup


 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar