Og der må synges i vilden sky...

Oprettet d.

Jeg sidder med et fjoget smil...

Og tænker:

"Hvor heldig kan man være?"

Og jeg føler mig ret selvfed på en lørdag...

Og jeg er MEGA tilfreds

Fordi

Det var det her jeg tænkte dengang...

"Der må være en anden måde at gøre det her på"

"Jeg må kunne strikke et kursus sammen, som jeg selv godt gider at gå på..."

 

Og så ligesom det altid går med mig, så får jeg ofte en ide kl 04.20 - det er mørkt endnu og adrenalinet fræser rundt i min krop - hele mit mind map former sig og står lysende neonklart på loftpladerne over mig i det meget lille soveværelse, hvor min søde mand sover tungt ved siden af mig... MEN det skal han IKKE, når jeg nu har fået en ide... Han skal vågne OP, så jeg kan fortælle ham om planen og han skal komme med feedback på ideen, så jeg kan komme igang... BUM

"Stakkels mand" tænker du..."Slap dog af, dit fruentimmer - manden din må da ha´brug for søvn med den energi du hele tiden kræver af ham"

 

Men sådan fungerer det ikke hjemme hos os - vi har brug for hinandens sparring, når vi kommer på en ide... (og her er det, at jeg faktisk godt kan finde på at ligge og skubbe lidt til ham, så han langsomt vågner og jeg selvfølgelig lader som ingenting - som var det et uheld - og liiiige idet min mand spørger om jeg er ok - SÅ lister jeg ubesværet min indledende replik afsted: " Arhmmmm... jeg har bare fået en ide...")

OG SÅ

ER

DET

at min mand sukker - dybt - meget dybt - dybere end dybt..

Og han ved godt, at det ikke nytter

Og han overgiver sig og lytter - endnu engang

Og han er verdens bedste ...

"Hvorfor fortæller du det her, Hauzfrau ?"

JOW

Jeg fortæller dig det, da jeg idag modtog denne mail ( Og jeps, jeg har fået lov at bruge ordene fra afsender)

Læs engang her:

 

"Hej Jane!

Så kom der takket være dig og dit kursus endnu en ny kjole i hus... igen igen...

Du ved, at jeg er lidt skør (heldigvis). En af mine sære sider er, at jeg ofte laver en lille tekst til det jeg syer, mens der bliver syet. Så sidder jeg og nynner den, mens projektet skrider frem. I know... crazy 😂

Denne kjole fik følgende tekst:

Se min kjole, den er fyldt med blomster

Alt hvad jeg ejer, det er li' som den

Det er fordi jeg elsker alle blomster

Og fordi en Hauzfrau er min ven😊

 

Prøv at synge den🎶 og gæt hvorfor teksten er sådan🌸

Jeg glæder mig til kække kraver til oktober!"

Tinna

 

ALTSÅ SÅ MÅ DER SYNGES I VILDEN SKY...

 

( Jo Jo - det er Hauzfrau - bare med nyt hår)

 

MEN JEG BLIR´ SÅÅÅ GLAD

Fordi

Hvis en kursist har fået sådan en energi og lyst til at sy videre efter at have været på kjolekursus hos "die Hauzfrau"

 

er missionen fuldført herfra...

Og jeps

Jeg er selvfed lige nu - og jeg kender absolut til ydmyghed...

Men det her er sgu en go´historie.

 

Kunne DU tænke dig at prøve et af mine kurser så læs mere her

https://www.hauzfrau.dk/kjole-kursus/

Og hvis det skal være total wellness, så er der liiige et par pladser tilbage her

Book her https://www.hauzfrau.dk/produkter/22-kursus/617-spa-og-kjoler/

Ikke nu men nu

Kh Jane


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar