Hvad du ønsker... KAN du få hos Hauzfrau

oprettet d. under Event, Kjoler

Det her MÅ jeg fortælle dig om...

En lørdag i KjoleLand

 

Og det skete igen

At det klikkede

Og fruen blev lykkelig.

"NÅ"

"Hva` vil du fortælle Jane ?"

Jeg vil fortælle dig om forleden dag...

Jeg havde skyndt mig hele ugen for at blive klar til denne lørdag.

Mit populære "Hauzfrau Kjole Kursus" skulle afholdes i nye lokaler og jeg var lidt spændt på, om det nu ville swinge denne gang også. Jeg havde gjort mine sædvanlige forberedelser, så alle tilmeldte kursister ville få en dejlig opstart med kaffe, basser,frugt og indledende intro til lørdagens 8 timers kjolesyning.

Og da alle var placeret i mit lille hyggelige show room omgivet af Hauzfrau kollektion, kulørte æsker med dims, knapper og lækkert sytilbehør, spændende efterårs metervarer og i det hele taget super god og forventningsfuld stemning - så ser jeg ind i de rareste kvindeøjne, som bare sidder og venter på, at jeg skal fortælle løs om alt det, de kan forvente af en efterårs lørdag.

Jeg fortæller om dagens forløb, da det er vigtigt at forberede alle kursister på, at de kan forvente både spænding, glæde, nervepirrende frustration, forløsende latteranfald og momental lykkefølelse...

Der opstår ganske enkelt både glædesstunder og krisesituationer på sådan en lørdag - vi møder det skiftevis under selve forarbejdningen af kjolen, hvor vigtige beslutninger om materialevalget kan kræve koncentration - skal kjolen være rød eller blå - vi møder det, der hvor symaskinen pludselig har besluttet sig for at gå totalt amok og sy vældig grimt - længe...    Og så møder vi de forløsende stunder, hvor oplevelsen af succes med indsnittene pludselig viser sig at forme en lidt weekendtræt krop om til en fuldstændig fantastisk kvindelig diva med julelys i øjnene, når hun står foran spejlet...

Jeg hørte i hvert fald nogle ret skønne udbrud igår :

"Ejjj - jeg er sgu da blevet helt vild med at sy indsnit - men det er da også kun fordi du viste mig det der "indsnitstrick" - Jane"

"Nøjj - det er den fedeste kjole jeg har haft længe - og så har jeg selv syet den"

"Arhhhh - nu har jeg syet uden undertråd - de sidste 2 kilometer..."

"Hey - hvor er det sjovt og se hvor forskellige kjoler vi er igang med - der er både elegant sort feststof, totalt retro 60´er stil, sjovt jerseystof med Mickey Mouse og bløde efterårs metervarer peppet op med sjovt Hauzfrau tilbehør...mega inspirerende"

"Wow - jeg har fået bryster..."

"Hm... jeg ser faktisk ud som om jeg har tabt mig..."

"Nøjjj - det er bare hyggeligt det her - en hel lørdag - kun for mig"

TÆNK SIG

Jeg blir`simpelthen så lykkelig...

"Sy din helt egen Hauzfrau Kjole på én dag" er blevet en dejlig succes i min lille fedtbix og kurserne bliver fuldt booket hver gang jeg slår en ny dato op.

Jeg er så heldig en "potat", at jeg kan få lov til at dyrke min passion og fylde interesserede kursister op med gode ideer, inspiration, personligt design og masser af ros til deres helt unikke kroppe...

Jeg er SÅ lykkelig over, at jeg holder fast i min drøm om at give interesserede en god oplevelse - når det oveni købet kommer SÅ godt tilbage til mig på en lørdag i oktober.

DERFOR 

vil jeg gerne gøre opmærksom på, at der ligger nye datoer på shoppen for de kommende kurser.

Se gerne "Sy din helt egen Hauzfrau jersey serie på én dag"  Et helt nyt koncept, hvor du med meget nemme mønstre og metoder kan få en lille lækker serie med hjem på en lørdag.

Og

"Sy din helt egen Hauzfrau Kjole på én dag" er nu klar med nye datoer i januar og februar..." (jeg må lige tjekke datoerne allerede nu)"

Måske du allerede nu kunne overveje at ønske dig dette kursus i julegave...

Jow da (men vent nu ikke for længe med at booke datoen...)

Hav en dejlig søndag aften.

Kh Jane


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar