Det glade vanvid...

oprettet d. under HAUZFRAU Styling

"Hva´ har du egentlig gang i Hauzfrau ?"

Sådan spurgte jeg mig selv i sidste uge, da jeg endnu engang pakkede min gamle "Volvo Oldschool" for at køre
ud i det ganske danske land til et Hauzfrau Party hos en sød kunde...Turen gik mod Helsingør og alle skønherlighederne blev pakket i min gamle bil,
som trofast bringer mig rundt til mine kunder, der spændt venter på at se "giraffen"...Jeg har altid liiige lidt Yvonne hatte, lidt sjove solbriller og andet lir med i tilfælde af at pigerne går amok i mine sjove kjoler
og får lyst til at gi`den gas med gadgets og selfies på en lun sommeraften.

OG 
sådan
gik
det 
også 
den aften hos Henriette i Helsingør...

Og så er det jeg spør` mig selv...
"Hva`har du gang i frue ?"


Jeg fræser gerne for tredje gang på en uge ud til et selskab af skønne forventningsfulde kvinder for at fortælle om mit hjertensbarn
og alle de vanvittige oplevelser jeg har haft i min tid med klude...
Jeg slæææber bøjlerne ind og ud og stiller op og sveeeder lystigt inden mit indledningsvise lille oplæg går igang, hvor gæsterne får fruen råt og ærligt og lige fra hoften - hvorefter der gives fuld gas for prøvning af alle mine sager og alle elsker det - før eller siden...
For der går altid liiige 10 minutter før en af pigerne tager hul på sagen og smider tøjet for at gå igang med at prøve kjoler.

I love it...

Og aftenen skrider frem og der bliver handlet - snakket af - pakket sammen (igen svedende) og så ruller volvoen hjemad igen med en veltilpas frue bag rattet og fed musik i ørerne...( og her er det at jeg synger meeeget højt med på samtlige hits - synes selv at jeg er en superstar)

"Og hvorfor dog ?" 
"Og heeelt til Helsingfordælenda-ør ?"


"Det er jo det glade vanvid og spild af energi" - "der er jo ikke penge i det i forhold til alt det arbejde" - " kan du ikke få en anden til at gøre det stykke arbejde?"   (har hørt sangen her mange gange)

MEN JO - Jo Jo Jow
hør 
nu
her

Hauzfrau kan noget...

og den historie skal fortælles af fruen selv
og jeg lover dig
det er ikke kedeligt

Derfor

Prøv det

Book et Hauzfrau Party

("Jæ kører i heeeele landet")

Nuvel...

Nu er det tid til et lille glas kold hvidvin under en blå himmel
Fruen her skal samle inspiration til næste kollektion
Og det gør jeg bedst sådan her...og mens jeg tænker...
kan du jo benytte dig af rabatkoden "sommer" som gir` 25% rabat

PÅ ALLE
HAUZFRAU KJOLER
OG
HAUZFRAU NEDERDELE

Skriv "sommer" i rabatkodefeltet - tast registrer kode og bingo...
Hav nogle rigtig dejlige sommeraftner...

Vi ses
Kh Jane
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar