Hauzfrau kurser med smæk i...

oprettet d. under Kjoler

Hauzfrau kurser med smæk i...

Jamen er det ikke bare fantastisk...

At opleve en umiddelbar begejstring fra 2 entusiastiske kursusdeltagere, som simpelthen får lyst til at sende fruen her et billede af deres lækre kjoler - SOM de har syet på et af de populære Hauzfrau kurser, SOM i øjeblikket bliver fyldt et efter et, efterhånden som de bliver slået op på shoppen.

Og hvad er det liiige med de dér kurser ?


Hvad er det, der er så tiltrækkende ved netop denne form for kursus ?

Altså -  deltagerne melder klart ud : " Effektiv dag med masser af tips og tricks - god stemning med masser af humor - små hold - fuld opmærksomhed - og ikke mindst og vigtigst af alt - et mønster der bare lige passer til min krop...og i første hug..."


Og så er det jo bare oppe i tiden at pigerne derude er vilde med at nørkle igen - det gælder både syning, strik og især hæklerier.
Det er vældig populært at mødes i "små kreaklubber" og nørkle med forskellige kreative projekter - og det har stor herlighedsværdi...
Hauzfrau kan i den forbindelse hægte sig på den gode historie, da vi tit oplever at kolleger, veninder, søstre melder sig til Hauzfrau kurserne for netop at få en venindehygge dag ud af det - samtidig med at få den færdige nederdel eller kjole med hjem.
Effektiv lørdag med stor kvalitet - både fagligt og hjerteligt.

Snakker det her til dig ?


SAY NO MORE - JEG SKAL MED >>


Hej fra Jane


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar