Hauzfrau Super Syning

Super Syning 

 

Bliv en haj til at sy detaljer

(uanset om du er nybegynder eller øvet)

– på 4 onsdage kl. 18-22 

 

Du kan endda vælge imellem 8 forskellige onsdage…

 

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at lære mere - uanset om du er øvet eller nybegynder.

Kurset er tilrettelagt således, at der på alle onsdage er et overordnet emne - eks. Kraver ( emnerne skifter fra gang til gang )

Der vil på den givne aften blive givet et oplæg om kraver incl. diverse kraveoptegnelser og sytekniske informationer, hvorefter du kan vælge at arbejde med kraver og syprøver på kraver hele aftenen.

Du kan også vælge at følge oplægget om kraver - og herefter sy videre på et projekt, du i forvejen har gang i og få hjælp hertil / få hjælp til klipning af en ny beklædningsdel / få hjælp til forandring af et af dine mønstre o.lign.

 

Super Syning kører 8 onsdage - 1 onsdag om måneden i tidsrummet 18-22

Der tilbydes 8 onsdage i måneder fra oktober til maj - en onsdag om måneden. Du får yderligere information når du tilmelder dig kurset.

Kurserne indeholder følgende:

Mønstertegning - få flere mønstre med hjem - du vælger selv hvilke kjolemønstre du går og drømmer om - "die Hauzfrau" tegner flux dit drømmemønster.

Kraver & Udskæringer - lær at kombinere dit grundmønster med forskellige udskæringer og kraver

Lukninger og Lynlåse - lær at sy de forskellige lukninger - få has på den drilagtige skjulte lynlås

Lommer og Finesser - pimp din kjole op med fikse lommer eller detaljer

 

Kursustilbudet kan kun bookes som en pakke, hvor du køber 4 onsdage, men har 8 onsdage at vælge imellem. Herved kan du udvælge dig præcis de emner du interesserer dig mest for og de datoer der passer dig bedst.

Når du har booket kurset, sender Hauzfrau dig en bekræftelse og herefter sender du dine ønsker for hvilke kursusdatoer du vil booke.

Kurset er perfekt for dig, der ikke kan overse at skulle afsted hver onsdag - perfekt til dig, der ønsker koncentreret og opmærksom undervisning på et lille hyggeligt hold og til dig der mangler de små ekstra finesser for at gøre din kjole eller bluse helt perfekt.

Kurset foregår i Hauzfrau Show Room på Åløkke Alle 5 - 5000 Odense C

Der er max 6 kursister pr. aften

Alle kan deltage.

Denne side venter på at blive opdateret.